Chora Baba Ka Lyrics in Hindi by Singer Unkown. Wrote the Chora Baba Ka Lyrics in Hindi by Unkown in any language Hindi, English, Bengali, Tamil & Music powered by Unkown. Pdf Download Chora Baba Ka Lyrics in Hindi from hanumanchalisalyricss.in
Chora Baba Ka Lyrics in Hindi
छोरा ब्बबब.. बाबा का
तेरा भाई रफ़्तार..
छोरा ब्बबब.. बाबा का
छोरा ब्बबब.. बाबा का
छोरा ब्बबब.. बाबा का
फॉर्च्यूनर धौली राखी
लंगोट बांध गोली राखी
राम बोले सब तेरा
बाबा अग्गे झोली राखी
संजू ते ज्यादा तोला ले रे
(बोरा भर के)
मोड़े पे भोला ले रे
(रहिये डर के)
खेत में से घोड़ा बन जा
नया उड़न खटोला ले रे
दूर ते धमाका सुन गाड़ियाँ की बेस का
फोटू छपवाया पीछे शंकरा के फ़ेस का
नाम चलवारा जो विलेता में भी देश का
भारत का शेर खाले घोड़ा तेरी रेस का
छोरा ब्बबब.. बाबा का
छोरा ब्बबब.. बाबा का
छोरा ब्बबब.. बाबा का
जय भोलेनाथ
यो खून घना तत्ता रहवे
रीस करे महरी उका जी बड़ा खट्टा रहवे
कबजे में सट्टा रहवे
लव के डफले-आन में लाल हरा पत्ता रहवे
पैरां में गुच्ची बॉडी पे फेंडी
भाई तेरा फैशन में ट्रेंडी
नराँ ते डीजी गाड़ियाँ में बेंजी
दाबके क्लिप करे एम्प्टी
सीट नीचे मैग्नम राखें
लाग ते ना टोल ना हाय रोक्के मन्ने नाके
छोरी कड्डे देखिये तू मन्ने आजमाके
तेरे घर आके तने लाउंगा बजा के
छोरा ब्बबब.. बाबा का
छोरा ब्बबब.. बाबा का
छोरा ब्बबब.. बाबा का
जय भोलेनाथ
छोरा ब्बबब.. बाबा का
छोरा ब्बबब.. बाबा का
छोरा ब्बबब.. बाबा का
गाड़ी ऊंची चौड़े रिम सुई 100 पे
दफा कई दफा लागी है गिरो पे
सोच कुट्टी पैर जुत्ती जुत्ती बोले रे
मेरे यार इस एरिया की तोप ए
छोरा जमा देसी है भाई
मोड़े पे खस्सी है भाई
मिलना है तो आज ओ
कल तो म्हारी पेशी है भाई
एक लोड मोड करु मेगज़ीन खाली
तेरे लठ प्यार च गोली चली
शीशे नीचे तेरा शहर हंगामा में
चार यार स्टार गुड़गांव में
यूपी के असले चंबल की गोली
फाइनेंस की गाड़ी में यारा की टोली
कौन के कह रहा छोर रफ़्तार यार
दुनिया है दुनिया तो बहन की लौ.. है
घुट मारो हुक्के की चाल उठ पेटी
टेंशन ना लियो भाई खून ख़राबे की
हरियाणे माई बैठे है बंबई माई नैया उरे
सिस्टम बिठा देंगे जय बाबा की
छोरा ब्बबब.. बाबा का
छोरा ब्बबब.. बाबा का
छोरा ब्बबब.. बाबा का
जय भोलेनाथ
Chora Baba Ka Lyrics in English
Chora bbbb..baba ka
Tera bhai raftaar..
Fortuner dhauli raakhi
Langott baand goli raakhi
Ram bole sab se tera
Baba aagge jholi raakhi
Sanju te jyada tola le re
(bora bhar ke)
Modde pe bhola le re
(rahiye dar ke)
Khet me se gola ban reha
Naya udan khatola le re
Door te dhamak sune gaadiyan ki bass ka
Photu chapwaya peeche shankara ke face ka
Naam chalwara jo vilettan me bhi desh ka
Bharat ka sher khale ghoda teri race ka
Chora bbbb..baba ka
Chora bbbb..baba ka
Chora bbbb..baba ka
Jai bholenath
Yo khoon ghana tatta rahve
Rees kare mahri uka jee bada khatta rahve
Kabje me satta rahve
Lv ke duffle-aan me lal hara patta rahve
Pairan mein gucci body pe fendi
Bhai tera fashiona me trendy
Naran te dg gaadiyan me benz
Daabke clip kare empty
Seat neeche magnum raakhein
Laag te na toll na hi rokke manne naake
Chori kadde dekhiye tu manne azmaake
Tere ghara aake tane launga bhaja ke
Chora bbbb..baba ka
Chora bbbb..baba ka
Chora bbbb..baba ka
Jai bholenath
Chora baba ka
Chora baba ka
Chora baba ka
Gaadi unchi chaude rim sui 100 pe
Dafa kayi dafa laagi hai giroh pe
Soch kutti paer jutti jutti bole re
Mere yaar is area ki top ae
Chhora jama desi hai bhai
Modde pe khessi hai bhai
Milna hai to aaj aaj o
Kal to mhaari peshi hai bhai
Ek load mode karu megzine khaali
Tere lath pyar ch goli chali
Sheeshe down tera town hungaame mein
Chaar yaar star gurgaame mein
Up ke asle chambal ki goli
Finance ki gaadi mein yaara ki toli
Kaun kya keh raha chhor raftaar yaar
Duniya hai duniya to bhen ki lau.. hai
Ghut maaro hukke ki chaal utha peti
Tension na liyo bhai kaand kara degi
Haryaaane mai bethe hai bombay mai naiya ure
System bitha denge jai baba ki
Chora bbbb..baba ka
Chora bbbb..baba ka
Chora bbbb..baba ka
Jai bholenath